Back To top
+4.0761.217.771 | office@freewaysintl.com
LOG IN
Autentificare
Tel. Contact
+4.0761.217.771
E-mail
office@freewaysintl.com

Business

 

Freeways iti propune o oportunitate financiara de network marketing, accesibila si flexibila. Asta deoarece avem convingerea ca fiecare om este unic. La fel si nevoile si dorintele sale. Prin urmare, Freeways vine in intampinarea ta cu o serie de optiuni. Alege si noi te vom sprijini pas cu pas pentru a ajunge acolo unde doresti.

 

Vrei sa consumi produse de calitate?

Daca iti doresti imbunatatirea calitatii vietii pentru familia ta, poti incerca produsele Freeways. Noi iti oferim o alternativa la comertul clasic si reduceri la cumparaturi. In plus, primesti si bani inapoi (procentual) din fiecare cumparatura, in luna urmatoare.

 

Vrei un venit suplimentar?

Freeways vine cu o oportunitate pentru persoanele care isi doresc sa faca o activitate pe langa ocupatia actuala, oferind multiple avantaje: 

  • un portofoliu complex cu produse atat inovatoare, cat si in trend
  • suport in promovarea online (site replica, libertatea de exprimare si reclama in mediul online)
  • clientii raman in portofoliu si genereaza profit la fiecare comanda
  • compania se ocupa de logistica, fara a se genera costuri suplimentare (Freeways livreaza clientilor si iti trimite in cont luna urmatoare adaosul comercial)

De asemenea, Freeways a ales un sistem flexibil de recompensare a reclamei. Recomanda acest sistem comercial, arata-le produsele sau magazinul nostru online si vei fi rasplatit de fiecare data cand are loc o vanzare prin echipa ta.

 

Vrei o afacere profitabila?

Planul de compensare Freeways este unul nu doar flexibil, ci si accesibil, care are avantajul unei extinderi rapide. De asemenea, Freeways ofera:

  • posibilitatea dezvoltarii mai multor centre de afacere
  • oportunitatea unei afaceri internationale
  • premii speciale pentru performeri (vacante, masini, etc.)

 

Vrei sa investesti?

Pachetele de fondatori Freeways permit investitii pasive recompensate cu procente din performanta lunara a companiei.