Back To top
+4.0761.217.771 | office@freewaysintl.com
LOG IN
Autentificare
Tel. Contact
+4.0761.217.771
E-mail
office@freewaysintl.com

 TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE

 

Site-ul www.freewaysintl.com este administrat de Freeways Global SRL, cu sediul social in Bd. Barbu Vacarescu, nr. 119, Sector 2, Bucuresti, CUI RO 36285740, R.C. J40/9241/2016.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza platforma online www.freewaysintl.com.

Freeways Global SRL, prin www.freewaysintl.com, isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca si Client/Colaborator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor Termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

Freeways Global SRL poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.freewaysintl.com, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a transmite vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Freeways Global SRL poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Freeways Global SRL acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie Freeways Global SRL intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite asocierea marcii www.freewaysintl.com cu alte marci sau nume terte si nici folosirea marcii www.freewaysintl.com in scopuri proprii de promovare fara acordul prealabil in scris al Freeways Global SRL.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Freeways Global SRL.

 

Conditii de utilizare. Garantii

Freeways Global SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de pe adresele www.freewaysintl.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Freeways Global SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Freeways Global SRL nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Freeways Global SRL nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

 

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

 

Restrictionarea sau blocarea accesului pe site-ul www.freewaysintl.com datorita incalcarii Termenilor de Utilizare a Site-ului

In caz de incalcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, in special in cazul utilizarii Site-ului www.freewaysintl.com sau a elementelor individuale ale Site-ului www.freewaysintl.com in alte scopuri decat cele prevazute, accesul la Site poate fi restrictionat sau blocat.

Freeways Global SRL isi rezerva, in general, dreptul de a modifica partial sau integral, bloca sau intrerupe Site-ul www.freewaysintl.com sau continutul sau in orice moment si pentru orice motiv.

 

Limitarea raspunderii, exonerarea de raspundere de garantii si acordarea de despagubiri

Ca o consecinta a legislatiei in vigoare, Freeways Global SRL nu va fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau in legatura cu utilizarea sau accesul sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul www.freewaysintl.com sau continutul sau.

Freeways Global SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura ca informatiile si materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Freeways Global SRL nu poate garanta acuratetea tuturor informatiilor si materialelor si nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor si materialelor continute pe acest site. Noi nu garantam ca functionarea acestui Site va fi neintrerupta sau fara erori si nici ca acest Site este liber de virusi sau alte componente care pot fi daunatoare pentru echipament sau software. Freeways Global SRL nu garanteaza ca Site-ul www.freewaysintl.com va fi compatibil cu echipamentele si software-ul folosit de dumneavoastra si nu garanteaza ca Site-ul www.freewaysintl.com va fi disponibil tot timpul sau in orice moment specific.

 

Protectia Datelor Personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Freeways Global SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai, pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este utilizarea acestora in urmatoarele tipuri de activitati: comert de tip multilevel marketing, reclama, marketing, publicitate, gestiune economico-financiara, statistica, servicii de comunicatii electronice.

Datele pe care le furnizati sunt utilizate pentru a ajuta la livrarea coletului cu produsele comandate, pentru a vi se atribui un cod unic de identificare in cadrul sistemului nostru, daca optati pentru inscriere ca si Client sau Colaborator, precum si pentru plata comisioanelor. In cazul optarii pentru una din cele doua variante precizate anterior, nefurnizarea CNP-ului, a seriei si numarului de buletin/carte de identitate conduce la imposibilitatea alocarii unui numar unic de inregistrare, astfel ca nu veti putea avea acces la beneficiile aferente acestor optiuni.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, contabilitate, IT, serviciilor de curierat in vederea expedierii produselor, etc.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii sau Colaboratorii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul sau Colaboratorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintate catre Freeways Global SRL.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Partile protejate de parola ale site-ului www.freewaysintl.com sunt destinate exclusiv pentru Colaboratori si Clientii lor.

Parolele nu trebuie furnizate unor terte parti si trebuie sa fie protejate impotriva accesului neautorizat. Daca veti constata orice utilizare neautorizata a parolei dumneavoastra, ar trebui sa notificati imediat Freeways Global SRL.

Freeways Global SRL declina orice raspundere si responsabilitate pentru prejudiciile cauzate ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a parolelor.

Utilizatorul (Colaborator/Client) este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Freeways Global SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea. Daca Utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Freeways Global SRL in cel mai scurt timp.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.freewaysintl.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.freewaysintl.com si va face obiectul unei plangeri prealabile penale la organele de politie competente, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Prin navigarea pe website-ul www.freewaysintl.com, website detinut de Freeways Global SRL, vizitatorii isi exprima acceptul de a primi Cookies.

 

Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, imagini, texte, elemente de grafica web, logo-uri, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate este proprietatea Freeways Global SRL si a furnizorilor sai, fiind aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Freeways Global SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului, nu sunt permise fara acordul explicit, scris al Freeways Global SRL si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul  www.freewaysintl.com a altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil al Freeways Global SRL. Freeways Global SRL poate furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Freeways Global SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

 

Produse si politica de preturi

Freeways Global SRL garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare www.freewaysintl.com isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. Freeways Global SRL se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA, insa nu includ costurile de livrare.

Freeways Global SRL se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.freewaysintl.com preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic/electronic impreuna cu reprezentantul de vanzari al Freeways Global SRL. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon afisat pe site sau sa ne scrieti pe adresa office@freewaysintl.com.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Freeways Global SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe www.freewaysintl.com, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, Freeways Global SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nici o notificare prealabila.

In momentul in care ati finalizat o comanda, inseamna ca ati fost de acord cu termenii si conditiile prevazute mai sus.

 

Preturi si modalitati de plata

Pretul produselor este cel afisat pe site in dreptul fiecarui produs. Costul final al comenzii va include pretul produselor afisat pe site, taxa de transport (daca este cazul) si taxa de curierat extern (daca este cazul). Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Furnizorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face folosind una dintre cele 3 optiuni: fie online, prin card bancar sau transfer, fie ramburs la primirea coletului. De asemenea, produsele pot fi achizitionate direct de la sediul companiei, in numerar sau cu cardul.

Comenzile efectuate online se vor trimite doar prin curier.

 

Campanii cu produse cadou/promotii

Freeways Global SRL organizeaza campanii promotionale continand produse cadou, oferite in perioada de campanie per persoana fizica sau juridica (identificat ca si Client/Colaborator), indiferent de numarul comenzilor inregistrate de catre o persoana fizica sau juridica.

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, Freeways Global SRL isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

De asemenea, daca o comanda la care s-au oferit produse cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsele cadou in starea lor originala, nedeteriorate si nedesigilate.

 

Conditii de livrare

Freeways Global SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive de forta majora si caz fortuit conform uzantelor legii romanesti. Executarea comenzii/contractului de catre Freeways Global SRL, respectiv livrarea produsului se realizeaza in 2-4 zile lucratoare cand produsul este pe stoc. In conditiile in care produsul se achizitioneaza de la un furnizor extern, se va comunica in termen de 5 zile lucratoare termenul in care poate fi efectuata comanda. Daca termenul nemultumeste pe consumator, acesta urmeaza ca in alte 3 zile lucratoare sa denunte comanda efectuata.

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate.

Prin semnarea bonului de livrare, Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate.

 

Garantia produselor 

Freeways Global SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie in original. 

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si o copie dupa factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Cumparatorul beneficiaza de garantie numai daca produsul este utilizat in mod corect si conform specificatiilor sale.

Freeways Global SRL comercializeaza produse, în mare majoritate a lor, care nu sunt de folosinta indelungata. Pentru aceste produse, compania nu se obliga sa acorde consumatorului, la achizitie, un certificat de garantie si conformitate.

 

Dreptul de denuntare unilaterala si de returnare a produsului

Consumatorul are dreptul de a renunta la cumparare, in baza unei notificari in scris, in termen de 14 zile calendaristice (termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga de la data primirii produsului) fara penalitati sau fara a oferi vreun motiv. Intr-o astfel de situatie, cumparatorul este obligat la suportarea costurilor de returnare a produsului. Rambursarea sumelor achitate de consumator se va face in cel mult 15 de zile de la data denuntarii contractului de catre acesta.

Produsele achizitionate prin www.freewaysintl.com trebuie returnate cu ambalajul original, respectiv ambalajul in care produsul a fost achizitionat, si in conditii perfecte. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta Freeways Global SRL).

Consumatorul are posibilitatea sa returneze produsul si in urmatoarele situatii:

  • produsul nu este conform specificatiilor prezentate pe site;
  • produsul a fost livrat gresit.

Doar in ambele conditii speciale de returnare Freeways Global SRL va suporta costurile de transport.

Returnarea produsului se poate face numai in baza unei instiintari scrise, trimise la adresa de e-mail office@freewaysintl.com.  

Produsul returnat trebuie sa fie in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

 

Declinarea responsabilitatilor

Freeways Global SRL nu ofera nicio garantie ca produsele comandate vor satisface toate dorintele Utilizatorului cu privire la acestea.

Freeways Global SRL precizeaza ca este posibil ca pe site sa apara eventuale erori generate de probleme tehnice, pentru care nu-si asuma raspunderea. Totusi, Freeways Global SRL se preocupa sa remedieze si sa elimine astfel de probleme tehnice.

 

Dispozitii finale

Freeways Global SRL are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila, inclusiv toate neintelegerile privind validitatea prezentului act sau rezultate din interpretarea, executarea ori incetarea acestuia. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu noi la numerele de telefon afisate pe site sau la adresa de e-mail office@freewaysintl.com.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti competente aflate in zona unde se gaseste sediul Freeways Global SRL, conform legislatiei in vigoare.

Drepturile consumatorilor prevazute de prezenta lege sunt exercitate fara a aduce atingere altor drepturi pe care consumatorul le poate invoca conform celorlalte prevederi legale care reglementeaza raspunderea contractuala.